Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Υπηρεσίες Άκρων
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΚΡΩΝ
Ηgroupe Ηair | Κομμωτήριο Μεγαλόπολη - Αρκαδία

Η περιποίηση των άκρων είναι πολύ σημαντική για μία εντυπωσιακή και ολοκληρωμένη εμφάνιση σε όλες τις στιγμές της ζωής κάθε γυναίκας. Τα νύχια αντικατοπτρίζουν τη καλή υγεία αλλά και τη φροντίδα που δίνει κάθε γυναίκα στον εαυτό της. Επιπλέον, τα περιποιημένα άκρα υποδηλώνουν την ποιότητα του προσωπικού μας στυλ και η περιποίηση τους προσφέρει στιγμές χαλάρωσης.

Στο κομμωτήριο μας “Ηgroupe Ηair” το οποίο εδρεύει στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, μπορούμε να αναλάβουμε την περιποίηση των άκρων σας χαρίζοντάς σας ένα μοναδικό μανικιούρ - πεντικιούρ το οποίο θα αναδείξουν το στυλ σας και θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας. 

Τα νύχια είναι αυτά που συμπληρώνουν μία όμορφη εμφάνιση και πολλές φορές, όπως έχουν αποδείξει κάποιες έρευνες, είναι αυτά που τραβάνε πρώτα την προσοχή του συνομιλητή σου και διαμορφώνουν την πρώτη και ίσως πιο καθοριστική εντύπωση του χαρακτήρα σας.

 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Απλό βάψιμο
  Μανικιούρ
  Πεντικιούρ
  Ημιμόνιμη Βαφή Νυχιών
  Μόνιμη Βαφή Νυχιών gel
  Τεχνητά Νύχια
 
Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας χαρίσει ονειρεμένες δημιουργίες που θα καταπλήξουν εσάς και τους γύρω σας, με την γνωστή ποιότητα που τόσα χρόνια σας προσφέρουμε.

Επιλέξτε απόχρωση από τις ενημερωμένες συλλογές χρωμάτων των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο και δείτε τα άκρα να ολοκληρώνουν την εμφάνισή σας. 
 
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε μας!

Μην καθυστερείτε, επισκεφτείτε σήμερα το κομμωτήριο μας και μαζί
θα βρούμε το ιδανικό για εσάς στυλ.