Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ
Ηgroupe Ηair | Κομμωτήριο Μεγαλόπολη - Αρκαδία

Τα μαλλιά αποτελούν βασικό στοιχείο της εμφάνισής μας για αυτό και η περιποίησή τους είναι απαραίτητη για να μπορούμε να υποστηρίξουμε μια ολοκληρωμένη και ελκυστική εμφάνιση.

Χάρη στη πολυετή πείρα μας στον χώρο της κομμωτικής, το κομμωτήριο μας “Ηgroupe Ηair”, σας εγγυάται πως θα έχετε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα και η εικόνα σας θα εντυπωσιάζει. Από τα πιο απλά και καθημερινά κουρέματα και χτενίσματα έως τις πιο απαιτητικές δημιουργίες και τεχνικές.

Επειδή όμως η ομορφιά δεν αφορά μόνο τις γυναίκες, το κομμωτήριο μας, παρέχει μοναδικά και μοντέρνα κουρέματα για άντρες και παιδιά κάθε ηλικίας.

 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Κούρεμα
  Χτενίσματα Καθημερινά - Βραδινά
  Νυφικά χτενίσματα
  Extensions
  Βαφή - Ανταύγειες
  Περμανάντ ή φόρμα μαλλιών
  Θεραπείες περιποίησης Μαλλιών
 
Επισκεφτείτε το κομμωτήριο μας και η δημιουργική ομάδα μας θα σας περιποιηθεί, δημιουργώντας με φαντασία και μεράκι, το κούρεμα ή το χτένισμα που επιθυμείτε και που ταιριάζει στο πρόσωπο και το στυλ σας.

Για μία απλή καθημερινή ημέρα, μία σημαντική έξοδο αλλά και για κάποιο ευχάριστο γεγονός όπως ο γάμος κ.α. μπορείτε να επισκεφτείτε το κομμωτήριο μας και σίγουρα θα βρούμε το ιδανικό χτένισμα για κάθε περίσταση.
 
 
 
 
 
 

ΑΝΔΡΑΣ


Κάθε σύγχρονος άντρας πρέπει να δείχνει ωραίος και περιποιημένος. Η εικόνα ενός άνδρα που δίνει προσοχή στον εαυτό του είναι κάτι παραπάνω από ελκυστική. Ένας περιποιημένος άντρας αισθάνεται καλύτερα και έχει σίγουρα ανεβασμένη αυτοπεποίθηση.
 

ΓΥΝΑΙΚΑ


Αποκτήστε όμορφα, υγιή και λαμπερά μαλλιά και αναδείξτε το στυλ και την εμφάνισή σας με τις υπέροχες δημιουργίες των ειδικών. Στο κομμωτήριο μας δημιουργούμε υπέροχα χτενίσματα για την καθημερινή σας εμφάνιση αλλά και για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας. 
 

ΠΑΙΔΙ


Μοναδικά και μοντέρνα κουρέματα και χτενίσματα για τους μικρούς μας φίλους. Με αγάπη και πολύ φαντασία μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό χτένισμα για το κοριτσάκι σας αλλά και ένα μοντέρνο και trendy κούρεμα για το αγοράκι σας.
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
Επισκεφτείτε μας!

Μην καθυστερείτε, επισκεφτείτε σήμερα το κομμωτήριο μας και μαζί
θα βρούμε το ιδανικό για εσάς στυλ.