Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
 
 
 
ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Ηgroupe Ηair | Κομμωτήριο Μεγαλόπολη - Αρκαδία

Υπάρχουν κάποιες ειδικές περιστάσεις, όπου κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει άψογη και λαμπερή.

Στο κομμωτήριο μας “Ηgroupe Ηair” το οποίο εδρεύει στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, η έμπειρη ομάδα μας χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας και τα πιο κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα μπορεί να σας προσφέρει το μακιγιάζ που θα κολακεύσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα σας κάνει μοναδική.

Το μακιγιάζ είναι τέχνη, φαντασία και δημιουργία. Έχοντας ένα όμορφα μακιγιαρισμένο πρόσωπο αυτόματα ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σας.

 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Απλό μακιγιάζ
για μια καθημερινη έξοδος, για μία ξεχωριστή μέρα στη δουλειά, ένα επαγγελματικό ραντεβού ακόμα και για μία πρωινή βάπτιση
 
  Βραδινό μακιγιάζ
Για μια βραδινή έξοδος, γενέθλια, για τον γαμο της φίλης σας και για οποιαδήποτε παρουσία σας σε κάποιο γάμο.
 
  Νυφικό μακιγιάζ
Με αγάπη και μεράκι, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ένα ξεχωριστό νυφικό μακιγιάζ που σίγουρα θα σας κάνει να λάμπετε.
 
 
Είτε θέλετε να είστε όμορφη στη δουλειά, σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή ακόμη και για την έξοδο σας, η έμπειρη ομάδα μας θα σας προτείνει το κατάλληλο μακιγιάζ για τη κατάλληλη στιγμή και θα σας μάθει μικρά μυστικά για το ιδανικό μακιγιάζ.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε είδους μακιγιάζ για κάθε στιγμή και κάθε περίσταση.

Κλέψτε την παράσταση και ξεχωρίστε ανάμεσα στο πλήθος. Ελάτε να αναδείξουμε μαζί τα δυνατά σας σημεία, να δώσουμε λάμψη και χρώμα στην επιδερμίδα του προσώπου σας.

 
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε μας!

Μην καθυστερείτε, επισκεφτείτε σήμερα το κομμωτήριο μας και μαζί
θα βρούμε το ιδανικό για εσάς στυλ.